Danas, u jutarnjim časovima, naša generalna sekretarka Tea Babić gostovala je na jutarnjem programu “Za dobro jutro” na TV 7 kod divnog Matije Švorcana.

Tokom svog gostovanja, Tea je najavila našu radionicu “Razumijevanje sajber nasilja i online sigurnosti u Crnoj Gori”, koja će se održati 24. juna sa početkom u 18h u Omladinskom centru Podgorica.

Tea je detaljno govorila o pripremama za ovu radionicu, koja je dio diseminacije projekta “Digital Guardians: Empowering Youth for Online Safety and Digital Citizenship”. Projekat je podržan od strane RYCO-a u okviru programa “RYCOnnecting You(th)”, koji sprovodi Atlantis ESC iz Sjeverne Makedonije, u partnerstvu sa Community Empowering and Organization iz Albanije, Youth Workers Alliance iz Srbije i našom organizacijom iz Crne Gore.

Tea je takođe objasnila način prijave za radionicu, kome je radionica namijenjena, koliko je tema važna i koliko su posljedice sajber nasilja prisutne u Crnoj Gori. Istakla je značaj edukacije i zaštite u digitalnom svijetu.

Za učešće na ovu radionicu mogu se prijaviti svi zainteresovani klikom na Prijavna forma.

Više o Teinom gostovanju i temama koje je pokrila možete pogledati na linku u nastavku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *