U toku današnjeg dana, u jutarnjim časovima, naša izvršna direktorica, Milica Dedić, imala je priliku za uključenje sa terena u emisiju “Lice Podgorice” na Gradskoj TV i razgovor sa sjajnom Ivom Popović.

Tokom ovog uključenja, Milica je govorila o sajber nasilju, objašnjavajući šta je sajber nasilje, koje su razlike između sajber i fizičkog nasilja, koliko su mladi žrtve sajber nasilja, i kako se pokušati zaštititi od istog.

Takođe, Milica je ovom prilikom najavila našu radionicu “Razumijevanje sajber nasilja i online sigurnosti u Crnoj Gori”, koja će se održati 24. juna sa početkom u 18h u Omladinskom centru Podgorica.

Radionica je dio diseminacije projekta “Digital Guardians: Empowering Youth for Online Safety and Digital Citizenship”. Projekat je podržan od strane RYCO-a u okviru programa “RYCOnnecting You(th)”, koji sprovodi Atlantis ESC iz Sjeverne Makedonije, u partnerstvu sa Community Empowering and Organization iz Albanije, Youth Workers Alliance iz Srbije i našom organizacijom iz Crne Gore.

Za učešće na ovu radionicu mogu se prijaviti svi zainteresovani klikom na Prijavna forma.

O čemu je sve Milica govorila možete pogledati u okviru videa u nastavku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *