Dragi mladi iz Crne Gore,

Da li vam se desilo da je neko pokušao da vam ukrade lične podatke? Ili ste možda bili predmet izrugivanja na internetu?

U današnje vrijeme, gotovo svakome se dešavaju ovakve neprijatnosti. Zato je važno da zajedničkim snagama spriječimo dalji uticaj sajber nasilja i osiguramo svoju online sigurnost.

Pozivamo vas da učestvujete u jednočasovnoj interaktivnoj radionici “Razumijevanje sajber nasilja i online sigurnosti u Crnoj Gori”, koja će se održati u ponedjeljak, 24. juna, sa početkom u 18h u prostorijama Omladinskog centra Podgorica.

Na radionici ćete imati priliku da:

– Naučite kako prepoznati i zaštititi se od sajber nasilja

– Steknete znanja o sigurnosti na internetu

– Razmijenite iskustva sa vršnjacima i stručnjacima

– Postanete zagovornici sigurnog korišćenja interneta.

Ova radionica je dio diseminacije projekta “Digital Guardians: Empowering Youth for Online Safety and Digital Citizenship”, podržanog od strane RYCO-a u okviru programa “RYCOnnecting You(th)”.

Cilj projekta je osnaživanje mladih za sigurno korišćenje digitalnog svijeta i promovisanje odgovornog digitalnog ponašanja.

Koordinator projekta je Atlantis ESC iz Sjeverne Makedonije, dok su partneri na projektu Community Empowering and Organization iz Albanije, Youth Workers Alliance iz Srbije i naša organizacija iz Crne Gore.

Prijavite se putem naše Prijavne forme.

Radujemo se vašem dolasku i zajedničkoj borbi za sigurniji digitalni svijet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *