Komunumo tim, koji su predstavljali Milica Dedić i Ognjen Tomčić, imao je priliku da bude dio Bootcamp-a Boost Me Up! programa, nacionalne platforme za razvoj i lansiranje crnogorskih startapova, koji se održao od 25. do 29. septembra u organizaciji IPC Tehnopolis Nikšić, u partnerstvu sa Naučno-tehnološkim parkom Crne Gore, Univerzitetom Crne Gore, Crnogorskim Telekomom i Naučno-tehnološkim parkom Beograd, finansiranog od strane Fonda za inovacije.

Prvi dan Bootcamp-a, kroz inspirativne govore, razmjenjivanja ideja i stvaranje kontakata, postavio je ton za naredne dane, stvarajući osjećaj uzbuđenja i inspiracije među učesnicima.

Drugog dana, održane su različite sesije koje su obuhvatale teme kao što su “Kako postaviti održiv biznis?” i “Svi načini finansiranja startapa“. Takođe, razmatrana je i procedura registracije inovacionih djelatnosti i programi podrške za startap-ove.

Treći dan je obuhvatio grupni rad s mentorima na teme kao što su “Prava intelektualne svojine”, “Razvoj biznis modela” i “Finansiranje“. Ovo je pružilo učesnicima priliku za dublje razumijevanje ključnih aspekata startap poslovanja.

Četvrti dan je takođe bio fokusiran na rad s mentorima i teme poput “Osnove dobre prezentacije i pitch-a” i “Finansiranje”. Individualne sesije su omogućile učesnicima da rade na svojim specifičnim potrebama.

Posljednji dan, nazvan Demo dan, obilježen je generalnom probom prezentacije ideja i kasnijom prezentacijom tih ideja pred žirijem. Ovo je bila prilika za Komunumo tim da pokaže svoju inovaciju i sposobnosti pred stručnjacima.

Nakon Demo dana, imamo izuzetno pozitivne vijesti. Komunumo tim je dobio podršku od strane žirija, koji je odlučio da će ih podržati kroz različite nefinansijske mehanizme. Ovo je veliko priznanje za naš tim i potvrda kvaliteta našeg rada.

Ukupno gledano, Bootcamp je bio izuzetno koristan i edukativan događaj za Komunumo tim koji će stečeno znanje i iskustvo iskoristiti u daljem razvoju ideje.

2 Replies to “Komunumo na Boost Me Up!”

  1. I’ve been exploring for a little for any high-quality articles or blog posts in this kind of space .
    Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this web site.
    Studying this info So i am glad to show that I’ve an incredibly good
    uncanny feeling I discovered exactly what I needed.
    I most indubitably will make certain to don?t put out of your mind this web site and
    give it a look regularly.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *