“Ne gubite vrijeme na posao koji ne volite, strast će vam pomoći da budete djelotvorniji.”
Donald Tramp

Biti sam svoj gazda, sam organizovati svoje vrijeme, ubirati uglavnom najveći dio prihoda, izabrati posao koji volite i uživati u onome što radite – vjerovatno su prve asocijacije nekome ko želi da pokrene svoj biznis.

Svako pokretanje biznisa sa sobom nosi kako određene prednosti, tako i određene izazove. Ukoliko razmišljate o pokretanju sopstvenog biznisa, svakako ste na dobrom i pravom putu. To zapravo predstavljala ulaganje u sebe, jer samim tim potezom, vi ste zakoračili u nešto novo, pomalo rizikovali, prihvatili izazove i samim tim veoma napredovali. Ipak, prije nego što zakoračite u nepoznato, morate malo raditi na sebi.

Prijavite se za učešće na interaktivnoj radionici “Prednosti i izazovi u pokretanju sopstvenog biznisa” na kojoj će se obraditi pitanja – Šta treba znati pri pokretanju biznisa? Kome se obratiti? Kakav oblik organizovanja izabrati? Koliki su početni troškovi registracije?

Predavači: Igor i Dragan Goranović (G consulting)

Mjesto održavanja: Omladinski centar Podgorica (Trg Nikole Kovačevića br.13, Blok 5)

Termin početka održavanja radionice: 20.11.2021., 11h

Formu za prijavu možete pronaći ovdje

2 Replies to “Poziv za učešće na interaktivnoj radionici “Prednosti i izazovi u pokretanju sopstvenog biznisa”, 20. novembar, 11h”

  1. Good day! I just wish to give you a huge thumbs up for your excellent information you have got here on this post. I am coming back to your blog for more soon. Good day! I just wish to give you a huge thumbs up for your excellent information you have got here on this post. I am coming back to your blog for more soon. נערות ליווי בלוד

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *