U periodu od 23. do 24. jula, jedan od članova Komunumo tima i prijatelj naše organizacije, Zoran Mastilović, učestvovao je u radionicama u sklopu Bootcamp-a Social Impact Award Crna Gora, koji se održao u hotelu “Serdar” u Mojkovcu, u organizaciji NVO Centar za omladinsku edukaciju.

Učesnici Bootcamp-a na radionici “Vođenje uspješnog tima”

U toku dvodnevnog događaja učesnici su, u sklopu prve radionice, mogli čuti nešto više o preduzetništvu, registraciji preduzeća, oporezivanju i pogodnostima koje država pruža budućim preduzetnicima, a o čemu je govorila Danijela Pejović, ekspertkinja za oporezivanje u Erste banci Crne Gore.

Kako oformiti tim, sa kojim motivima voditi isti i kako stvoriti uspješan kolektiv bilo je nešto o čemu su učesnici mogli čuti u toku druge radionice koju je vodio Uglješa Vujović, menadžer u sektoru prodaje kompanije Neregelia.

U sklopu radionice koju je vodila Mileva Seratlić, menadžerka eksternih komunikacija u Coca-Cola HBC Srbija i Crna Gora, učesnici su naučili nešto više o tehnikama komunikacije, razlikama između verbalne i neverbalne komunikacije.

Nakon radnog dijela ovog događaja učesnici su imali priliku za druženje i međusobno upoznavanje sa svojim idejama.

One Reply to “Učešće člana Komunumo tima na Bootcamp-u Social Impact Award Crna Gora”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *