Pozivamo mlade Podgoričane da se pridružite trodnevnoj radionici u okviru koje ćete naučiti kako da, korak po korak, razvijate kampanje e-participacije, prelazeći kroz teme kao što su demokratija, medijska pismenost i aktivizam.

Ova trodnevna radionica nije samo običan događaj; ona je prilika za vas da se istaknete, razvijate se i postanete ključni akteri promjena u svojim zajednicama.

Kroz interaktivne edukativne radionice, razgovore sa stručnjacima iz oblasti i inspirišuće timbilding igre, zajedno ćemo stvoriti pozitivan i inkluzivan prostor za učenje i rast.

Ono što ćemo raditi tokom ovih radionica neće se tu završiti. Nakon što steknete znanje i vještine, imaćete priliku da razvijete svoje sopstvene kampanje i projekte koji će promijeniti svijet. Ovo je vaša šansa da budete kreatori promjena.

Ako ste zainteresovani za učešće, molimo vas da se prijavite ovdje.

Detalji radionica:

• Datumi: 24.11.2023. – 26.11.2023.

• Lokacija: Omladinski centar Podgorica

• Vrijeme: 10h – 16h

• Agenda na ovom link-u .

Ovaj događaj predstavlja aktivnost Erasmus+ projekta “Critical thinking and participation as a foundation of democracy in Europe” (Kritičko mišljenje i participacija kao temelj demokratije u Evropi”) finansiran od strane Evropske komisije, a kofinansiran od strane Ministarstva javne uprave Crne Gore.

Cilj projekta “Critical thinking and participation as a foundation of democracy in Europe” usmjeren je na podizanje nivoa političke i medijske pismenosti mladih, učenje o demokratiji, vladavini prava i vrijednostima i istraživanje kako da postanu aktivni građani, imajući u vidu ne samo izbore već i širi skup akcija: kampanje, demonstracije, volontiranje, angažovanje u političkim partijama ili nevladinim organizacijama.

Vaša budućnost je u vašim rukama, i mi smo tu da vam pomognemo da je oblikujete. Vidimo se na radionicama!

5 Replies to “Poziv za Učesnike: Trodnevna Radionica “Razvoj i implementacija kampanje e-participacije””

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *