Pozivamo vas da se pridružite jednočasovnoj interaktivnoj radionici “Klimatske Promjene i Cirkularna Ekonomija: Razumijevanje, Akcija, Transformacija”, koja će se održati u Omladinskom centru Podgorica u četvrtak, 7. marta, sa početkom u 17h.

Ova radionica predstavlja nastavak aktivnosti Erasmus+ projekta “Circular ECOnomy ENTREpreneurship”, koji sprovodi Udruga za unaprjeđenje suvremenih životnih vještina “Ostvarenje” u partnerstvu sa Centrom za neformalno obrazovanje i celoživotno učenje iz Srbije, Fondazione Don Giovanni Zanandrea Onlus iz Italije, Okretom iz Bosne i Hercegovine, Building The Balkans sa Kosova*, i našom organizacijom iz Crne Gore.

Kroz niz predavanja, aktivnosti i diskusija, imaćete priliku da istražite kompleksne uzroke klimatskih promjena, da dublje razumijete principe cirkularne ekonomije, kao i da razvijete konkretne strategije za promovisanje održivih praksi u vašim zajednicama.

Cilj ove radionice je da vas inspiriše da preduzmete korake u borbi protiv klimatskih promjena i promociji održivog razvoja, koristeći principe cirkularne ekonomije kao osnovu za inovativne i održive poslovne prakse.

Prijavite se popunjavanjem ove aplikacione forme i pridružite nam se u stvaranju pozitivnih promjena za budućnost naše planete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *