Pozivamo mlade iz Crne Gore da se pridruže omladinskoj razmjeni “Digitalni Čuvari: Osnaživanje mladih za Bezbjednost na Internetu i Digitalno Građanstvo” (Digital Guardians: Empowering Youth for Online Safety and Digital Citizenship). Ova inspirativna razmjena, podržana od strane RYCO-a u okviru programa “RYCOnnecting You(th)”, ima za cilj da vas osnaži za sigurno korišćenje interneta i promoviše odgovorno digitalno ponašanje.

Cilj ove razmjene je osnažiti vas za bezbjedno snalaženje na internetu i promovisati odgovorno digitalno ponašanje. Kroz učešće u razmjeni, dobićete priliku da unaprijedite svoju digitalnu pismenost, steknete znanja o kibernetičkoj bezbjednosti, učestvujete u međukulturalnoj razmjeni, postanete zagovornici bezbjednosti na internetu i doprinesete stvaranju sigurnijih online prostora.
Ovu razmjenu sprovodi Atlantis ESC iz Sjeverne Makedonije u partnerstvu sa Community Empowering and Organization iz Albanije, YOUTH WORKERS ALLIANCE iz Srbije i našom organizacijom iz Crne Gore.
Oficijalni jezik projekta je engleski. Razmjena će se održati od 26. maja do 1. juna 2024. godine u Hotelu i Spa Areni, Popova Šapka, Tetovo, Sjeverna Makedonija.
Pozivamo vas da se prijavite i budete dio generacije digitalnih čuvara!
Više informacija o projektu i prijavi možete pronaći ovdje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *