U toku jučerašnjeg dana, u prostorijama Fakulteta za državne i evropske studije u Podgorici, sa početkom u 12h, održana je Prva redovna sjednica Skupštine naše organizacije.

Mladen Ćulafić

Sjednicom Skupštine presjedavao je jedan od osnivača organizacije, Mladen Ćulafić. Nakon jednoglasnog usvajanja predloženog dnevnog reda, u okviru prve tačke predstavljena je kratka Mladenova biografija kao kandidata za Predsjednika Skupštine organizacije usled čega je jednoglasno reizabran na pomenutu funkciju.

Miloš Laković

U okviru druge i treće tačke dnevnog reda predstavljene su biografije kandidata za Predsjednika udruženja i lica ovlašćenog za zastupanje – izvršnog direktora, pa su jednoglasno na pomenute funkcije respektivno izabrani Miloš Laković i Milica Dedić.

Predstavljanjem kratke biografije kandidatkinje za generalnu sekretarku organizacije u okviru četvrte tačke dnevnog reda jednoglasno je izabrana Tea Babić.

Tea Babić

U okviru pete tačke dnevnog reda izvršni direktor, Milica Dedić, predstavila je Predlog finansijskog izvještaja i izvještaja o radu za 2020. i 2021. godinu koji je jednoglasno usvojen. Prisutni su imali priliku da čuju nešto više o dosadašnjim aktivnostima naše, mlade, organizacije koja je tog dana proslavila i svoj drugi rođendan.

Milica Dedić

Sa planiranim aktivnostima naše organizacije za ovu godinu prisutni su se upoznali u toku šeste tačke dnevnog reda u okviru koje je Milica predstavila i Predlog godišnjeg plana rada za 2022. godinu koji je jednoglasno usvojen.

U okviru sedme tačke dnevnog reda predstavljene su kratke biografije kandidata za nove članove naše organizacije nakon čega smo, jednoglasnim usvajanjem predloga, postali bogatiji za pet članicaTeu Babić, Teu Muratović, Jelenu Malović, Jovanu Malović Ouaich i Aleksandru Vlaović.

Jučerašnja sjednica završena je diskutovanjem u okviru osme tačke dnevnog reda – “Razno” i iznošenjem ideja za buduće aktivnosti naše organizacije.

U nastavku možete pronaći materijal sa jučerašnje sjednice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *