Pozivamo sve zainteresovane mlade ljude iz Crne Gore, uzrasta od 18 do 30 godina, da se prijave za učešće na studijskoj viziti ‘’Eco-Entrepreneurship & Circular Economy: On the Path to Sustainable Change” koja će se u periodu od 22. do 28. juna održati u Strugi, Sjeverna Makedonija, u okviru Erasmus+ projekta ‘’Eco-Entrepreneurship & Circular Economy: On the Path to Sustainable Change’’ koji je finansijski podržan od strane Evropske komisije.


Ova studijska posjeta ima za cilj učenje o eko-preduzetništvu, umrežavanje i uspostavljanje saradnje, posmatranje i učenje iz prakse drugih, prikupljanje informacija i dokaza u oblasti eko-preduzetništva i cirkualne ekonomije.

Projekat „ Eco-Entrepreneurship & Circular Economy: On the Path to Sustainable Change“ (u trajanju od 24 mjeseca, s početkom od 1. maja 2022. godine) je u skladu sa prioritetima programa Erasmus+ i fokusiran je na potrebe za povećanjem kapaciteta 6 omladinskih organizacija iz Programskih država (Sjeverna Makedonija, Srbija i Kipar) i Partnerskih država Zapadnog Balkana (Bosna i Hercegovina, Kosovo* i Crna Gora) za rad sa konceptima eko-preduzetništva i cirkularne ekonomije, za stvaranje mogućnosti razvoja kompetencija mladih ljudih u ovim oblastima i prenošenja principa cirkularne ekonomije u svoje prakse u predstojećim “zelenim” misijama tako da pomenute omladinske organizacije budu spremne da se suoče sa ekološkim i održivim izazovima 21. vijeka.

Ovaj projekat implementira Next Generation zajedno sa partnerskim organizacijama Youth Workers Alliance Vranje, Okret/Spin , CET Prizren, Dorea Educational Institute i našom organizacijom.

Više o samoj studijskoj viziti možete pronaći na ovom link-u .

Prijavni formular možete pronaći na ovom link-u .

Rok za prijavu: 1. maj
Radni jezik: engleski
Svi troškovi su pokriveni od strane organizatora.
Samo odabrani učesnici će biti kontaktirani.

3 Replies to “Poziv za učešće – studijska vizita ‘’Eco-Entrepreneurship & Circular Economy: On the Path to Sustainable Change””

  1. Thank you for another informative web site. Where else could I get that type of info written in such an ideal way? I have a project that I’m just now working on, and I have been on the look out for such information.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *