NVO Glas poziva sve mlade od 15 do 30 godina uzrasta da se pridruže našem timu i postanu dio naše strastvene zajednice koja teži unapređenju društva kroz obrazovanje, omladinski rad i podršku mladima.

O NVO GLAS

Naša organizacija, osnovana u junu 2020. godine u Podgorici, okuplja entuzijastične ljude sa vizijom za poboljšanje društva kroz vještine i promociju cjeloživotnog učenja za sve.

Koji su benefiti volontiranja u NVO Glas?

1. Lični Razvoj: Volonteri imaju priliku za lični razvoj kroz sticanje novih vještina, unapređenje postojećih i izgradnju samopouzdanja. Ovaj proces doprinosi njihovom profesionalnom rastu i budućim karijerama.

2. Povezivanje: Rad sa NVO Glas otvara vrata za umrežavanje i stvaranje važnih kontakata u društvu. Volonteri postaju dio šire zajednice posvećene pozitivnim društvenim promjenama.

3. Iskustvo: Volonteri stiču praktično iskustvo u oblastima kao što su obrazovanje, omladinski rad, preduzetništvo i zaštita životne sredine. Ovo iskustvo može biti ključno na profesionalnom tržištu rada.

4. Društveni Doprinos: NVO Glas je posvećen rješavanju društvenih problema. Kroz volontiranje, volonteri direktno doprinose boljitku zajednice i osjećaju se ispunjeno znajući da su dio pozitivnih društvenih promjena.

5. Obuka i Mentorstvo: Volonteri će imati pristup obukama, mentorstvu i podršci od strane iskusnih profesionalaca. Ovo je prilika za učenje od najboljih.

6. Priznanje i Preporuke: NVO Glas pruža priznanje za trud i posvećenost volontera. Ovo se često prevodi u preporuke za buduće poslove ili obrazovanje.

7. Dobrobit za Zajednicu: Kroz volontiranje, volonteri pomažu u stvaranju boljeg društva, unapređujući obrazovanje, zaštitu životne sredine i mnoge druge oblasti koje direktno utiču na zajednicu.

O Našim Aktivnostima

Iako NVO Glas postoji tek dvije godine, realizovali smo brojne aktivnosti, uključujući interaktivne radionice, ključne događaje, posjete maslinjacima, podršku mladima u razvoju preduzetničkih ideja i učešće u razvoju omladinske politike, uključujući pisanje amandmana na Predlog zakona o budžetu Crne Gore za 2021. godinu.

Takođe smo partnerska organizacija u implementaciji međunarodnih projekata koji se bave kritičkim razmišljanjem, ekološkim preduzetništvom i cirkularnom ekonomijom.

Komunumo: Ideja Socijalnog Preduzetništva

Naša organizacija radi na razvoju projekta socijalnog preduzetništva pod nazivom Komunumo (www.komunumo.me).

Kakve volontere tražimo?

1. Entuzijasti: Tražimo osobe koje dijele našu strast prema unapređenju društva i promociji obrazovanja, omladinskog rada i ekološke svijesti. Vaša strast i entuzijazam su ključni.

2. Spremni na Učenje: NVO Glas pruža obuke i podršku volonterima. Tražimo osobe koje su otvorene za učenje novih vještina i znanja.

3. Timski Radnici: Rad u timu je središnji dio naših aktivnosti. Volonteri treba da budu spremni da sarađuju i doprinesu timskom okruženju.

4. Inicijativni: Spremnost da preuzmete inicijativu i doprinesete razvoju projekata i aktivnosti je vrijedna osobina koju cijenimo.

5. Kreativni Rješavači Problema: Radimo na rješavanju društvenih problema. Volonteri treba da budu kreativni i spremni da razmatraju nova rješenja.

6. Otvoreni za Raznolikost: NVO Glas promoviše inkluziju i raznolikost. Tražimo volontere koji cijene i podržavaju različite kulture, perspektive i mišljenja.

7. Angažovani: Tražimo osobe koje su spremne da se posvete volontiranju na duže staze i doprinesu kontinuiranom radu organizacije.

8. Komunikativni: Dobar nivo komunikacionih vještina je ključan, jer će volonteri raditi sa različitim grupama i pojedincima.

Pridružite Nam Se!

Vaša podrška kao volontera ključna je za ostvarivanje naših ciljeva i stvaranje pozitivnih društvenih promjena.

Da biste postali volonter/ka NVO Glas i u skladu sa svojim interesovanjima bili uključeni u planiranje i realizaciju naših aktivnosti, potrebno je da popunite ovaj elektronski prijavni obrazac .

Za više informacija kontaktirajte nas putem e-mail adrese glas.nvo.me@gmail.com .

Hvala na vašem interesovanju i volji da budete dio promjene!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *